Siapakah Artis Lelaki Baru Yang Berani Mati Ni?




Edy sangat terkejut bila membaca satu artikel di Facebook. Di mana ada seorang artis baru lelaki yang baru sahaja nak terkenal di negara kita telah melakukan satu perbuatan yang kurang menyenangkan banyak pihak dan para peminatnya. Di mana beliau telah pun berbogel secara terang-terangan kat depan public di kawasan pantai di Thailand. Jom baca artikel yang edy sediakan kat bawah ni okey.



Sekarang ini, terlalu ramai peminat-peminat yang begitu pantas ‘membongkar’ cerita peribadi tentang seseorang artis di negara kita.
Kalau baru-baru ini, seorang penyanyi lelaki baru didedahkan dengan penipuannya tentang mempunyai tatu di lengan dan badan iaitu Awi Rafael.
Kata Awi, dia bukan berniat untuk berbohong kepada peminat-peminatnya.
Lantas, dia tampil memohon maaf dan mengakui kesilapannya serta mahu berubah bertaubat ke jalan Allah.
Rata-rata orang ramai memuji tindakan pengakuan yang dikemukakan oleh Awi Rafael.
Terbaru, beberapa keping gambar seorang artis lelaki yang juga pelakon baru sudah tersebar di laman Internet.
Cuma, penulis tidak dapat mengenal pasti siapakah pelakon lelaki tersebut.
Menerusi blog buahmulut.com, beberapa keping gambar pelakon lelaki itu yang berbogel dan hanya memakai seluar dalam dipaparkan.
Menurut cerita dari blog itu, seorang peminat telah mengirimkan email gambar-gambar ‘panas’ itu.
“Pelakon ni seorg yg ok, sgt friendly tetapi sy agak terkejut bila mendpt email dr kwn sy tentang gambar sexy pelakon baru itu smsa sedang bercuti di phuket thailand, persoalannyer. Sbg seorg pelakon baru kenapa dia berani mengexpose gmbr2 sebegitu. Kami sbg peminat agak hampa kerana sbg pelakon yg br nk menapak, dia seharusnyer menjaga tatasusila sbg pendatang baru. Ini nama pun br nk berkembang tp dh membuatkan peminat berasa jijik dgn gambar tersebut. Jadi tolong dapatkan penjelasan dr beliau tentang gambar2 ini,” kata pengirim emel tersebut.



Siapa agaknya ya?
Mungkinkah pelakon lelaki ini akan tampil memberikan penjelasan seperti apa yang Awi Rafael lakukan?

Oleh: NAIMAH SHAARI
Foto: http://buahmulut.com

3 orang dah puas hati:

:: Mrs.Eady :: said...

lamabt nyer loading blog kamu..............

Edy Ramanov said...

uik, yeker? mungkin masalah internet. sebab edy bukak kat sini lancar dan okey. =)

Edy Fee said...

dah jadi public figure tu agak2 la kalau nak bergambar pon.ish2