SEGMEN NASZ : FOLLOW DAN COMMENT

klik sini untuk join segmen

Edy join satu lagi segmen yang dibuat oleh seorang kawan blogger edy iaitu Mohd. Naser. Sempat lagi rasanya ni sebab segmen ni dibuka sampai jam 10.00 malam ni jer. Cepat korang semua jangan lupa join segmen ni beramai-ramai okey. Lagi satu jangan lupa jugak untuk vote Mohd. Naser kat sini okey. Sokonglah blogger tempatan. Yeah. 

13 orang dah puas hati:

NasZ said...

thanx sudi join segmen saya ni.

list dah keluar, sila2lah terjah sambil follow dan comment blog mana yang blum difollow. link list ada kat bawah ni:

http://mohdnaser.blogspot.com/2012/04/blogwalking-sambil-follow-dan-comment.html

Terima kasih sekali lagi.

AyueJean said...

Follow dan komen cni dri segmen same....

http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-and-comment.html

Cik Adieb said...

Datang dari segmen yg sama,salam kenal.Peace :D

http://nourayuadieb.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-and-comment.html

+kasih+ said...

Meninggalkan jejak.. dr segmen yg sama...

http://kasihkuamani.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-dan-comment.html

*maaflah ayat copypaste... ;p

Ieqa Halim said...

Hai ! Ieqa datang dari segmen yang sama , kalau sudi meh lah singgah blog ieqa yang serabai ni . Hee :)

http://phosphorusarsenic.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-dan-comment.html

Done following you ~ :)

syafiqah yassin said...

budak ney dtg dari segmen yg sama .

done follow sini :)

http://sikecikteyqa.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-dan-comment.html

Emma said...

Yuhuuu Emma singgah sini =)

http://emmaeema.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-dan-comment.html

Fienazzuki said...

Datang dari segmen yang sama.
Datang tinggal jejak dan follow.

Singah2 la ke blog saya juga. (^_^)

http://fienazzuki.blogspot.com/

aquagugurl said...

hai,hai..dari segmen yg sama..

http://chintahati81.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-and-comment.html

Linda Wahed said...

hye awak..
jalan2 cari kawan ^_^
http://www.lindaannur2008.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-dan-comment.html

Sh Hily said...

salam singgah dari segmen yg sm..ifa da follow cnie..=)

http://ifahshhily.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-dan-comment.html

Pecinta pink^^ said...

salam..sy singgah bw sini..dtg dri segmen same:) jmput sggah ke belog saya di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-dan-comment.html terima kaseh(^_^)

fairus abu bakar said...

http://nurfairusabubakar.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-and-comment.html

foLLow sini ye!