Permohonan Maaf Dengan Artikel Di Link Within Blog Edy

Klik untuk besarkan
Assalamualaikum kepada semua blogger dan pembaca blog edy. Terlebih dahulu edy ingin mohon maaf kerana buat pengumuman dan menghalang pembacaan entri korang seketika. Edy telah kembali memasang semula gadget Link Within yang mana ia berfungsi untuk menunjukkan entri yang mana kita terlepas baca, boleh rujuk terus di situ.

Kalau korang tengok nanti ada banyak entri-entri yang ada kat Link Within tu nanti tetapi malangnya entrinya tiada. Jadi, mahukan pendapat dan pandangan korang yang bernas, adakah perlu edy pasang saja gadget Link Within ni atau remove? Sebab edy bimbang ada pembaca yang akan ragu2, marah dan tak selesa sebab entri yang nak dibaca takder. Semua entri tu edy terpaksa buang kerana blog edy diserang virus satu ketika dahulu. Jadi semua entri tu edy terpaksa buang. Kalau korang rasa okey, bagitaulah dan kalau korang rasa ia menyemakkan mata, pun bagitau jugak okey. Ini sebab edy mahukan kepuasan dan keselesaan korang ketika berkunjung ke blog edy ni. Apa pun edy ucapkan terima kasih kerana masih ramai yang sudi singgah ke blog edy. Teruskan menyokong blog edy dan blogger tempatan okey. Assalamualaikum.

1 orang dah puas hati:

azam said...

tiada maaf bagi mu......

hehehehe...biasalah tu