Ada Mesej Rahsia Dalam Facebook


Sebelum sign in atau nak sign up Facebook, korang mesti akan nampak benda ni dulu kan. Korang tau tak kat page ni sebenarnya ada mesej rahsia yang korang sendiri tak perasan? Nak tau tak apa dia? Mesti korang terkejut punyalah lepas ni.

Nak tau apa mesej rahsia Facebook tuh? Korang skorl ke bawah ok.

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V



Jap lagi kompom ramai yang offline kejap Facebook nak tengok mesej ni kan. hehehe

8 orang dah puas hati:

PeRmAtA bIrU said...

huhuhu tak pernah terfikir plak... huhuhu

BlueiceButterfly said...

eh yeke?tak prsan :(

Tentang Kita said...

dah lama perasan ttg nie. kebetulan jer agaknyer tu

Jo Qusary said...

Ko ni memang takde keja kan...

infoserius™ said...

HAHA.dh lma prsan.

SufatihaNur said...

uiks...bru perasan hehe

MawardiYunus said...

ayarkkkkkkkkkkkkk hahaha

NJihe.am said...

apa motifnya tuh??
http://studioous.blogspot.com/