Pencarian Cik En dan Blog - Bloglist Geng Cik EN

Klik sini untuk join segmen ni.

Yeah, kali ada lagi segmen untuk edy join dan edy nak jemput korang semua jugak untuk join sekali segmen ni. Cara nak join? Mudah saja. 



  • follow blog ini sebab kalau nak masukkan dalam bloglist cik en kena follow korang kan?
  • copy paste banner atas tu dan linkkan ke entry Cik. EN
  • buat tajuk -"pencarian cik en dan blog - Bloglist Geng Cik EN"
  • dah siap, linkkan ke entry Cik EN ok?

Dah tau kan cara-cara nak join? Apa tunggu lagi, jom join ramai-ramai segmen ni Sokonglah blogger tempatan. Yeah!!!

2 orang dah puas hati: