Video Aksi Lucah Dua Beradik [GAMBAR]

Kalau waswas nak baca, jgn klik baca seterusnya. 

BUTTERWORTH: Penyebaran rakaman aksi seks sepasang kanak-kanak yang didakwa adik-beradik melalui telefon bimbit menggemparkan penduduk sekitar bandar ini serta mencetuskan kebimbangan mengenai semakin parah keruntuhan moral masyarakat negara ini.Ini kerana usia pasangan terbabit masih terlalu muda. Budak lelaki terbabit dipercayai berusia antara 11 dan 12 tahun manakala pasangan perempuan antara 13 dan 14 tahun.

Aksi berahi mereka dirakam dari pelbagai sudut dipercayai dalam bilik hotel atau motel oleh pihak ketiga berdasarkan katil dan keadaan sekitar.

Kakitangan swasta dikenali sebagai Azman, 25, yang memperoleh video itu melaluibluetooth daripada rakannya, berkata dia terkejut sebaik melihat aksi pasangan terbabit kerana mereka terlalu muda dan dipercayai masih bersekolah.

“Budak lelaki itu seperti murid tahun lima atau enam manakala remaja perempuan mungkin dalam tingkatan satu atau dua. Kemungkinan mereka adik-beradik kerana fizikal remaja lelaki lebih kecil berbanding pasangannya.

“Saya menggeleng kepala sebaik melihat aksi mereka yang tidak ubah seperti orangdewasa. Bayangkan apa akan jadi kepada mereka pada masa depan dan bagaimana penerimaan ibu bapa mereka jika mengetahui perkara ini,” katanya, semalam.

Menurutnya, tindakan pasangan kanak-kanak itu menggambarkan keadaan moral masyarakat yang semakin merosot dan keadaan ini yang menyumbang peningkatan kes pembuangan bayi hasil hubungan luar nikah.

“Jika murid sekolah rendah sudah pandai beraksi lucah dan dirakam pihak lain, bagaimana orang dewasa.

“Apa akan jadi kepada moral masyarakat beberapa tahun akan datang jika gejala penyebaran aksi seks melalui telefon bimbit semakin berleluasa,” katanya.

Justeru, dia berharap pihak berkuasa segera melakukan sesuatu sebelum gejala penyebaran aksi seks melalui telefon bimbit menjadi ‘wabak’ yang sukar dikawal.

Untuk gambar lebih jelas, KLIK di sini.

2 orang dah puas hati:

Terbakor said...

budak2 sekarang terlalu bebas.. kene tegur sedikit tak boleh. tak tau apa nak jadi 10 tahun akan datang...

Anonymous said...

ya allah apa dah jadi ni,,kenapa segelintir kanak2 semakin kurang dari segi akhlak dan kewarasan berfikir baik /bruk tindakan mereka itu ...antara tanda2 kiamat "zina semakin berleluasa",,jgn lah disebabkan perkara lara seperti ini malaysia akan dilanda kemurkaan dan bala dari ALlah..sudah tiba masanya kita ambl peduli terhadap masyarakat sekeliling jgn bersikap "kau punya hal,kau punya pasal,aku punya hal,akupunya pasal " sungguh anak2 muda sebenarnya dahgakan ilmu agama itu,,kerana allah jdikan fitrah seorang manusia itu cintakan kebaikan .hmm astaghfirullah