Bila Puteri-Puteri Disney Mati


Korang mesti kenal dengan puteri-puteri dalam kartun Disney kan macam Red Riding Hood, Ariel the Mermaid, Pocahontas, Snow White, Alice in Wonderland, kan? Kali ni edy nak kongsi dengan korang hasil seni seorang jurugambar profesional yang mana tema gambarnya ialah kematian puteri-puteri Disney.

Puteri-puteri Disney yang nampak cantik, elegan dan menawan semuanya mati dalam gambar-gambar yang diambil jurugambar bernama Thomas Czarnecki ni. Jom tengok gambar selebihnya kat bawah ni okey. 


[ klik foto-foto di bawah untuk pembesaran ]






1 orang dah puas hati:

Spudin said...

hahhaa ..kenapakah ??