Ini Baru Betul-Betul Brain Freeze


Selalu kita dengar perkataan "brain freeze" kan? Kali ni edy nak tunjuk dengan korang "brain freeze" yang sebenar. Tak sangka pulak wujud benda ni ya. Hehehe.







Inilah dia betul-betul punya "brain freeze". Hehehe. Sebenar ini adalah produk unik untuk penggemar air batu. Produk ni dinamakan Brain Freeze Ice Cube Molds. Acuan ais ni berbentuk otak manusia dalam saiz mini. Dengan produk ni, taklah bosan sangat bila minum air batu, kan. Hehehe. Harap-harap ada jual kat Malaysia. Mesti laku punyalah. 

5 orang dah puas hati:

CikMai said...

hahahaha mcm2 corak ais dahhh

:: Mrs.Eady :: said...

wahhhh header & cat baru lah!nice ~

Edy Ramanov said...

CikMai: tau xper hehehe

:: Mrs.Eady :: edy cuba update blog supaya tak tinggal semak cam dulu lagi. huhuhu

Edy Ramanov said...

:: Mrs.Eady :: tq puji blog edy. huhuhu

fadhli fazry said...

-.-" pun ada