Video Ohsem Minggu Ini


Video terbaik ni dilakukan di sebuah bangunan sekolah tinggi bernama HESAV [Health High School Vaud] di Lausanne, Switzerland. Mereka hanya menggunakan tingkap dan bidai-bidai dengan dibantu oleh beberapa tenaga pengajar dan pelajar di situ. Sangat unik dan ohsem video ni. Seni pixel yang sungguh ohsem dan sempurna. 

4 orang dah puas hati:

Eazy Izzuddin said...

ohsem !
macam mana ea dorang praktis
terbaik
:D

Edy Ramanov said...

Eazy Izzuddin: tau xper. sangat ohsem kan. kat dalam video ni jugak ada tunjuk di sebalik tabir video ni. hehehe

Rawlins byRawlins said...

SOOOOO OHSEMMMMM
Jangan lupa baca entry saya juga ye. TQ

:: Mrs.Eady :: said...

osem!