Psy Puji Kentang Goreng McShaker ala Gangnam Style Malaysia


Baru-baru ini restoran McDonald di Malaysia telah mengeluarkan produk terbaru mereka iaitu kentang goreng McShaker ala Gangnam Style. Edy tak sempat nak merasai sendiri kentang goreng ni. Huhuhu. Apa yang menariknya tentang kentang goreng ni ialah penyanyi lagu Oppa Gangnam Style iaitu Psy telah memuji idea kreatif produk McDonald yang terbaru ni tau. 

Psy telah memuji idea kreatif negara Malaysia yang telah menghasilkan produk kentang goreng McShaker ala Gangnam Style ni melalui Twitter. Berikut adalah pujian beliau:



Bangga jugaklah kan. Mana taknya, penyanyi asal lagu yang tengah jadi fenomena sekarang ni puji idea Malaysia kut. Hehehe. Apa pun, lepas ni apa pulak fenomena lain yang akan melanda seluruh dunia pulak kan selepas Gangnam Style. Hihihi. Tunggu dan lihat sajalah kan. 

2 orang dah puas hati:

:: Mrs.Eady :: said...

nak bangga ke tak nie...kekekeke..

Edy Ramanov said...

:: Mrs.Eady :: banggalah. huhuhu