Dunia Edy Kini Untuk Android


Alhamdulillah. Untuk masa sekarang ni edy akan memudahkan para pelawat blog edy terutamanya korang yang merupakan pengguna android. Kini korang boleh follow blog, facebook dan twitter edy dengan hanya scan QR Code yang edy dah sediakan kat blog edy ni.

Kat bawah ni edy sediakan QR Code untuk blog, facebook dan twitter edy. 

QR CODE untuk blog ni

QR CODE untuk facebook edy

QR CODE untuk twitter edy

Semoga korang akan gembira dan puas hati dengan kemudahan yang edy sediakan ni ok. Happy scanning. Scan jangan tak scan. hehehe

1 orang dah puas hati:

Edy Fee said...

bila la nak pakai android .huuh